Despre noi

Specialist în Dermopigmentare Estetică și Medicală cu o experienta vastă în domeniu, Florentina a absolvit cursurile de Dermopigmentare cu Nouveau Contour Beauty Group din UK-LONDRA, promovând până la poziția de trainer assistent în cadrul Academiei.

Acum, în România , Florentina aduce cu sine experiența, calitatea și dragostea de frumos ,dobândite de-a lungul unei cariere înfloritoare în Londra , cu scopul de a oferii clienților din România  tratamente de estetică și dermopigmentare medicală la cele mai înalte standarde Europene.

De asemenea , pregatirea în dermopigmentare  medicală este un domeniu de referință în cariera Florentinei, un domeniu care îi oferă acesteia o satisfacție a muncii aparte, prin bucuria care înflorește pe chipul clienților mulțumiți,  optimismul, prin zâmbetele sincere și sclipirea din ochii persoanelor tratate de afecțiuni neoplazice când li se redă aspectul fizic de odinioară,  sau a  supravietuitorilor unor accidente tragice.

Calificată în industria de cosmetică de la London School of Beauty and Make up cu diplomă CIBTAC Beauty Therapy and Cosmetology-  recunoscută la nivel internațional,  Florentina înțelege nevoia fiecărui client în parte, așteptările sale, oferind consultații gratuite pentru a stabili de comun acord cu clientul cea mai bună modalitatea, realistă si naturală , de a da curs tratamentului cel mai eficient în situația dată.  Sunt folosite doar echipamente de înaltă calitate, pigmenți 100% organici , ace, cartilage și ustensile sterile, de unica folosință, punând totodată un accent deosebit atât pe igienă cât și pe aspectul natural al produsului finit. 

Prin pregătirea și experiența dobândite de-a lungul carierei sale, Florentina oferă  calitate în servicii la cele mai înalte standarde, naturalețe în aspect și nu în ultimul rând dragoste pentru frumos. 

Ce oferim:

  • Standarde înalte de igienă și de tehnologie în salonul nostru,
  • Consiliere prin informarea clientului despre fiecare etapă a procedurii care urmează a fi efectuată,
  • Experienată vastă în domeniu,
  • Calificari la cele mai înalte standarde în Permanent Make up și în industria de înfrumusețare.
  • Consultatii gratuie/ consiliere , astfel încât fiecare client să poată beneficia fără riscuri  de tratamentele noastre. Se iau în considerare alergii, alte tratamente efectuate anterior care pot interfera cu obiectivul nostru final, toleranța fiecărui client la produse si proceduri;  
  • Consiliere ante si post procedură precum și  suport 24/h pe parcursul etapei de vindecare a fiecarui tratament.

Florentina Iluta: "Câteodată ne este dificil să realizăm câtă nevoie avem să fim frumoase pentru a ne simți bine."

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari