Dermopigmentare

Micropigmentare Buze

Buzele sunt atractia principala a fetei. Un zambet sau un cuvant rostit produce o impresie de lunga durata pentru oamenii pe care ii intalnesti.

De-a lungul istorie femeile au practicat numeroase tehnici de machiaj pentru evidentierea formei si volumul buzele. Forma buzelor este corectata si imbunatatita prim micropigmentarea conturului sau lip liner. Pigmentul folosit conturului se tatueaza in continuare pierdut in josul buzelor si ofera impresia de mai mult volum. Un astfel de tratament de micropigmentare al buzelor este cunoscut sub numele lip blush. Alege micropigmentarea totala a buzelor sau full lip pentru un aspect uniform si o culoare vibranta pe tot parcursul zilei.

Crema anestezica este aplicata inainte si pe parcursul tratamentului de micropigmentare. Primul pas este stabilirea formei prin creionarea conturului perfect al buzelor.Alegem culoarea dorita dintr-o o gama numeroasa de pigmenti 100% organici. Imediat dupa micropigmentare culoarea este foarte stridenta si buzelor sunt usor inflamate, insa la vindecare isi pierde din intensitate pana la 40-50%. Recomandam mentinerea buzelor hidratate cu produsele noastre specifice.

Exista numeroase beneficii pentru tratamentul de micropigmentare a buzelor:

  • Restaurati forma si culoarea naturala a buzelor;
  • Imbunatatirea formei existente a buzelor;
  • Corectarea asimetriilor buzelor;
  • Obtineti forma pe care ati dorit-o intotdeauna - fara a fi nevoie de umpluturi;
  • Folositi ruj zilnic si va displace culoarea naturala stearsa a buzelor? Creati-va rujul preferat cu o accentuare a culorii buzelor;
  • Reparati zonele neuniforme de culoare din cauza varstei, fumatului, sau a cicatricilor;
  • Micropigmentarea buzelor este benefica si de a imbunatatii si a corecta inestetica rezultate din unele operatii.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari