Dermopigmentare

Micropigmentare Ochi

Micropigmentarea ochilor este un procedeu prin care se creeaza o linie de tus cunoscuta sub numele de eyeliner si se tatueaza pe pleoapa superioara si/sau inferioara (la alegere). In functie de forma ochilor alegem forma si culoarea pentru tatuarea linei de tus. Un eyeliner verde complimenteaza ochii verzi si hazel precum si un eyeliner albastru scoate in evidenta ochi albastri.

Machiajul permanent al ochilor este deasemenea benefic si din punt de vedere medical intrucat evitam machiajul zilnic sa ne intre in ochi ce deterioreaza in timp sanatatea acestuia.

Micropigmenatrea ochilor se poate aplica intr-un still subtil, bland cunocut sub denumirea de baby eyeliner sau mai intens numit Latino eyeliner. Jocul de culori la micropigmentarea ochilor pe pleoapa superioara sau smokey eyes sunt tehnici cunoscute sub numele de butterfly eyeliner.

In timpul micropigmentarii ochilor se foloseste crema anestezica pentru a diminua durerea sau orice discomfort pe tot parcursul tratamentului. Alegem tipul de eyeliner prin creionarea formei perfecte potrivita ochilor si dorintelor clientului. Pe tot parcursul tratamentului de micropigmentare clientul beneficiaza de o ingrijire si igiena maxima, deasemenea este informat de fiecare etapa ce are loc in procesul de micropigmentare de a indeparta orice temere.

Dupa tratament, ochii sunt usor inflamati insa se vor aplica dischete umede reci, tinute la frigider pentru a calma. Acest aftercare este recomandat si pentru urmatoarele zile. Imediat dupa trecerea efectului anestezic se poate simti un usor disconfort ce dispare in aproximativ o ora.

My Elite Cosmetic by Florentina are experienta si pregatirea necesara in micropigmentarea ochilor pentru tratamente de machiaj permanent pentru un aspect natural până la un aspect mai definit realizat din una sau mai mute culori pentru efetele dorite. Tratamentele oferite sunt la standarde europene cu pigmenti 100% organici certificati.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari