Dermopigmentare

Micropigmentare Sprancene

Din ce in ce mai multe persoane, femei si barbati, apeleaza la tratamentele de micropigmentare pentru redefinirea sprincenelor, astfel industria de Permanent Make-up / Semi Permanent Make-up/ micropigmentare a luat o mare amploare in ultimii ani.

Forma sprancenelor influenteaza expresiile fetei conturand ochii si trasaturile faciale.Este de asemenea si un factor esential care contribuie la modul în care ne percep oamenii.

My Elite Cosmetic by Florentina vă ofera tratamente de Permanent Make Up pentru sprancene naturale. Experienta noastra se bazeaza pe calificarea profesionala dobandita la Academia Nouveau Contour Beauty Group UK. Ne putem lauda cu tehnici de micropigmentare a sprincenelor de ultima generatie sa oferim clientilor satifactie maxima. Rezultatul final al tratamentului de micropigmentare vă ofera sprâncene personalizate care vă complimenteaza fata si tonul pielii.

Ingrijirea, aranjarea si creionarea sprincenelor poate fi plictisitoare si consumatoare de timp.Prin Permanent Make-Up se obtine rezultate uimitoare pe termen lung pe care machiajul traditional nu le ofera.

Primul pas in micropigmentarea sprincenelor este stabilirea formei si a culorii. Se aplica o mica monstra de pigment pe pielea clientului pentru a alege tonul de culoare potrivit. Pigmentul este in functie de tonul pielii, culoarea parului si a ochilor insa recomandam evitarea negrului in totalitate. Urmatorul pas este stabilirea formei si simetria sprincenelor prin schitarea acestora cu un creion cosmetic special. Design-ul corect obtinut al sprâncenelor prin Microblading (tehnica manuala :3D, fir cu fir) si Micropigmentare (folosind diverse tehnici: ombre, shading, hybrid/combinate) poate oferi o formă uimitoare, cu o extra-definitie pentru un aspect mai tineresc si o impresie de formă a fetei "ovale" (forma perfectă); sau doar pentru a îmbunătăti sprâncenele deja existente, adăugând mai mult volum, definitie sau formă dorită.

Pigmentii 100% organici sunt tatuati la nivelul pielii (intre epiderma si derma) pentru Micropigmentare. In timpul tratamentului folosim o crema anestezica foarte eficienata care impiedica resimtirea durerii.

Imediat dupa tratamentul de micropigmentare pigmentul va avea o culoare mai inchisa apoi la vindecare isi pierde din intensitate pana la 30%. Recomandam sa fie urmate indicatile noastre de after care.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari