Estetica

Extensii gene

My Elite Cosmetic by Florentina este una dintre cele mai importante clinici de extensie a genelor din Constanta. Suntem specializati in crearea de extensii pentru genele, extensii personalizate, pentru sporirea frumusetii naturale a dvs.

Noi credem ca fiecare femeie are dreptul sa se simta frumoasa si minunata in pielea ei. intr-o lume ideala, aspectul ei exterior nu ar conta niciodata. in lumea in care traim totusi, imaginea este extrem de importanta. Prin urmare, vrem sa aratati ca natural, doar mai bine. Vrem sa va oferim increderea sa va puteti privi interlocutorii in fata si sa obtineti ceea ce doriti din viata. Misiunea noastra este sa va parasiti salonul cu o imagine radical imbunatatita.

La My Elite Cosmetic by Florentina utilizam o tehnica speciala pentru a va extinde genele naturale. Extensiile de gene sunt aplicate de un stilist cu experienta cu multi ani de experienta, astfel ca vei simti genele tale complet lipsite de greutate, separate, fara nici un fel de aglomerari, oferindu-ti aspectul pe care l-ai visat.

Sunati-ne pentru o transformare instantanee de la gene obisnuite la gene extraordinare si elegante: +40 765 428 648.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari