Estetica

Masaj anti celulitic

Masajul anti-celulitic este una dintre cele mai bune solutii pentru a reduce aspectul vizibil al celulitei. Tehnicile folosite in masajul anti-celulitic actioneaza asupra celulelor adipoase (adipocite) si le ajuta sa se detaseze de tesuturi si sa se resoarba in mod egal. Acest tip de masaj se efectueaza local in zonele afectate de celulita, cum ar fi: soldurile, picioarele, fesele si abdomenul.

Alaturi de masajele anti celulita, terapeutii - si dumneavoastra - ar trebui sa foloseasca o crema de celulita sau o lotiune anti-celulitica, ulei, diverse unguente care ajuta la imbunatatirea suprafetei pielii si imbunatateste efectul anti-celulita si fermitatea tesutului.

Care sunt beneficiile unui masaj anti-celulitic? - Masajul anti-celulita are multe beneficii pentru sanatate si pentru organism, in principal prin actiunea sa directa asupra straturilor superficiale ale pielii. Acest tip de masaj stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si tesuturilor subcutanate si activeaza circulatia sangelui.

Masajul a fost utilizat terapeutic de atatia ani si a fost utilizat in multe programe, printre care:

  • Imbunatatirea circulatiei
  • Reducerea stresului
  • Accelerarea vindecarii generale si a sanatatii
  • Activarea sistemului limfatic

In plus, optiunile de tratament specializate functioneaza bine pentru relaxarea cicatricilor si reducerea aspectului celulitei. Daca masajul celulitei este un lucru care va trezeste interesul My Elite Cosmetic va sta la dispozitie. Pentru detalii si programari sunati la tel: +40 765 428 648.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari