Estetica

Masaj deep tissue

Un tip de terapie de masaj, masajul de tesut adanc utilizeaza presiunea ferma si cursele lente pentru a ajunge la straturile mai profunde de muschi si fascia (tesutul conjunctiv care inconjoara muschii). Este folosit pentru dureri cronice si dureri in zone contractate, cum ar fi un gat rigid si partea superioara a spatelui, dureri de spate in zona lombara, contracturi musculare ale picioarelor sau umeri inflamati.

Cum functioneaza? - In timp ce unele dintre tehnicile de masaj se pot simti la fel ca cele utilizate In terapia de masaj suedeza, masajul profund de tesuturi nu este acelasi cu cel al unui masaj uzual cu presiune profunda.

Masajul Deep Tissue se utilizeaza pentru a descompune tesutul cicatricial si pentru a distruge fizic nodurile sau aderentele musculare (benzi de tesut dureros, rigid) care pot Intrerupe circulatia si pot cauza dureri, libertate limitata de miscare si inflamatii.

La inceputul masajului, se aplica o presiune generala redusa pentru a Incalzi si a pregati muschii. Se aplica apoi tehnici specifice. Cele mai frecvente tehnici includ:

  • Stripping: presiunea de alunecare, lunga de-a lungul lungimii fibrelor musculare, folosind cotul, antebratul, articulatiile si degetele
  • Frecarea: presiunea aplicata peste granulatia unui muschi pentru a elibera aderentele si pentru a realina fibrele de tesut.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari