Indepartarea tatuajelor

Phi Removal

Tratamentul de indepartare a tatuajelor - PhiRemoval este cea mai buna si cea mai sigura metoda de indepartare a machiajelor permanente de slaba calitate sau a tatuajelor corporale. Aceasta metoda non-laser si fara dureri este cea mai buna metoda pentru rezolvarea unor astfel de probleme.

Tratamentul de Phi Removal este o solutie de indepartare a machiajului permanent nedorit (buze, sprincene, ochi) si a tatuajului corporal de mici dimensiuni, tatuaje corporale care au fost indepartate prin laser, dar raman usor vizibile pe piele.

Phi Removal indeparteaza formele nedorite si esuate din procedee de permanent make-up sau de tatuaj de calitate slaba, de migratie a pigmentului, evolutia nedorita a pigmentului, etc. Se poate folosi la indepartarea totala sau partiala a tatuajelor.

Cum functioneaza PhiRemoval? - Instrumentul de indepartare este utilizat in mod similar cu tatuarea sau micropigmentarea cu masina de tatuat si de asemenea prim metoda Microblading, metoda de tatuare manuala, utilizand aceleasi echipamente. Produsul de indepartat tatuaje, PhiRemoval se bazeaza pe acid glicolic. Formula de extragere a tatuajului incepe sa functioneze aproape imediat dupa implimentare in piele in zona pigmentului de tatuaj.

Timpul necesar pentru tratamentul de scoatere a tatuajelor depinde de zona de indepartare. Spre deosebire de alte tratamente de inlaturare a tatuajelor, Phi Removal nu lasa crusta si nu sunt riscuri de cicatrizari. Dupa tratament, tesutul se vindeca rapid, pigmentul indepartat si cantitatea sa este usor vizibila si nu exista o roseata post-procedurala pe termen lung sau o structura atrofica.

In functie de vechimea si adancimea tatuajului sunt necesare una sau mai multe sedinte pentru cele mai bune rezultate si pastrarea pielii in cele mai bune conditii, intre sesiuni se lasa o pauza de 6 saptamani.

Pentru un nou tratament de micropigmentare se asteapta 3 luni de la ultima sedinta de Phi Removal.

Avantajele tratametului cu Phi Removal

  • Nu cauzeaza necroza
  • Tesuturile pielii se vindeca repede
  • Produsul este transparent, deci se vede foarte bine cum iese pigmentul din piele
  • Nu provoaca daune de lunga durata cum ar fi: roseata sau cicatrici atrofice.

Tratamentul post-interventie este simplu, cu restrictii minime. Obtineti indrumari complete si instructiuni directe de la MyEliteCosmetic by Florentina. Pastrati contactul cu noi pe masura ce urmati procesul de vindecare si va indruma cum sa va ocupati in mod corespunzator de zona tratata respectand procedeul de After Care (post ingrijire) recomandat.

Phi Removal este o tehnica revolutionara non-chirurgicala (fara laser) de indepartare a tatuajelor nedorite. Va asteptam sa ne contactati pentru orice intrebari suplimentare despre tratament si consulatie gratuita.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari