Dermopigmentare medicala

Pigmentatie scalp

Pigmentatia scalpului, cunoscuta si sub denumirea de micropigmentare sau permanent make up, este o metoda de simulare / imitare a parului intr-un mod natural, neinvaziv si de lunga durata. Se asteapta ca efectele tratamentului sa dureze intre 1-3 ani sau chiar mai mult in unele cazuri. Procedura este conceputa pentru a creea un aspect subtil, masculin si, cel mai important, un aspect natural pentru barbati si un aspect blând, feminin, natural pentru femei.

Indiferent daca suferiti de pierdere partiala sau completa a parului, micropigmentarea scalpului va creea o simulare a microelementelor pe scalp. Simularea aspectului parului prin micropigmentare va va imbunatati functiile, creând un aspect tineresc care este conceput sa corespunda caracteristicilor dumneavoastra naturale si tonului pielii. Aceasta tehnica de replicare a parului poate fi, de asemenea, utilizata pentru a camufla retragerea parului sau prezenta cicatricilor.

Pacientii care au suferit o procedura de transplant de par pot beneficia de micropigmentarea scalpului, de aceasta metoda extraordinara de camuflare a cicatricilor de indepartare a foliculului si de umplere a suprafetelor unde subtierea persista in ciuda transplantului.

Tehnica utilizata - Particulele mici de pigmenti naturali si sintetici sunt plasate la nivelul epidermal al scalpului pentru a reproduce aspectul natural al foliculilor sau al firelor de par reale. Pigmentii sunt de calitate farmaceutica si sunt aprobati pentru tratamente in Romania si in UE. Un sistem de echipamente de ultima generatie, sigure si recunoscute in intreaga lume, este utilizat pentru tratamentul care este proiectat special pentru procedurile de micropigmentare, folosind doar ace specializate, noi, de unica folosinta si sterile. Spatierea pigmentului se determina prin replicarea foliculilor naturali de par ramasi. Micropigmentarea este potrivita pentru toate tipurile si etapele de pierdere a parului, culorile pielii, tipuri de piele precum si toate vârstele (pacientul trebuie sa aiba cel putin 18 ani).

Rezultate - Obiectivul micropigmentarii scalpului este acela de a realiza o recreere treptata, subtila si naturala, precum si o recreere / completare de lunga durata a parului:

  • Imitatie a parului in partea frontala, laterala si / sau spate;
  • Restaurarea vizuala a parului exterior pe capete cu calvitie (chelie) partiala sau totala;
  • Camuflaj pentru cicatrizare postoperatorie;
  • Stimularea efectului optic al unui transplant de par;
  • Ascunderea cicatricilor si a urmelor de arsuri;
  • Camuflajul simptomele tuturor nivelurilor de cadere sau subtiere a parului sau alopecie;
  • Oferiti-va aspectul unui par plin, tineresc, cu o tunsoare scurta.

Vom lucra impreuna pentru a gasi cea mai buna forma de par pentru caracteristicile dumneavoastra. De asemenea, puteti aduce o imagine a liniei parului din trecut.

Creioane speciale de ceara vor fi folosite pentru a desena forma parului pe piele. Vom merge mai departe cu tratamentul odata ce sunteti multumiti de design.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari