Dermopigmentare medicala

Reconstructia mamelonului si areolei in 3D

Sanii sunt simbolul feminitatii. Crearea areolei si a mamelonului este componenta finala pentru reconstructia sanilor completa, fie in urma procedurii de mastectomie sau a altor operatii chirurgicale la san. Unii pacienti sunt confortabili a alege micropigmentarea mamelonului  in 3D, fara o interventie chirurgicala,insa altii opteaza pentru reconstructia chirurgicala a mamelonului din propria piele. Indiferent de obtiunea aleasa micropigmentarea mamelonui si areolei este necesara. Micropigmentarea medicala permite obtinerea in 3D a mamelonului si areolei cu un efect cat mai apropiat realitatii.

Prin micropigmentarea medicala sunt obtinute cele mai realiste rezultate ale areolei si mamelonui. In abordarile moderne de reconstructie a mamelonului, textura acestuia  este oferita dintr-o bucata de piele ridicata (expandare tisulara) de pe pieptul reconstruit. Sunt mai multe tipuri de expandari tisulare, incluzând tipul Skate, tipul C-V si tipul Star.

Indiferent de abordarea pe care chirurgul dvs. o alege, rezultatul va fi o textura de mamelon care de asemenea se poate micropigmenta impreuna cu areola. Punctele comune de recoltare a grefei includ cicatricea abdominala de la o reconstructie a lamboului, coapsa interioara sau creasta feselor. Cu ajutorul micropigmentarii medicale, se poate realiza efectul de mamelon real si fara a trebui sa treaca prin procedura "Nipple Mound".

Dermopigmentist Florentina Iluta are profesionalismul si pregatirea sa lucreze cu "nipple mound" sau cu o grefa de piele pentru realizarea rezultatelor realiste "Nipple si Areola in 3D". Pentru mai multe informatii sau pentru programari la o consultatie GRATUITA, va rugam sa ne contactati la +40745 415 313  sau prin email la info@myelitecosmetic.com.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari