Microneedling

Relaxarea cicatricilor

Skin Needling, cunoscuta si sub numele de MCA sau Multi-Trepannic Collagen Actuation, este o tehnica utilizata de artistii Permanent Make up pentru Cosmetica, in care, ca rezultat al procesului de vindecare, se obtin beneficii in umplerea ridurilor si a marcajelor, remodelarea cicatricilor si re-pigmentarea pielii. Tratamentul poate fi utilizat si pentru a reduce vizibiliatea si imbunatatirea cicatrizarii acneei, cicatrizare chirurgicala, contractari de arsura si cicatrizare a traumelor. Beneficiile acestor tratamente sunt recunoscute pe scara larga de catre industria medicala.

Relaxarea cicatricilor si eliminarea excesului de colagen - Tratamentul este conceput pentru a descompune tesutul cicatricial astfel incât sa poata fi absorbit si indepartat de sistemul limfatic. in acelasi timp, celulele pielii sanatoase sunt stimulate sa re-produca colagen proaspat, elastina si melanina pentru a restabili structura originala si culoarea pielii.

Stimularea recuperarii pigmentului - Procesul este conceput pentru a stimula corpul sa reinnoiasca si sa repare zona afectata, permitând melanocitelor sa se miste liber in stratul dermal al pielii, procesul fiind cunoscut si ca fagocitoza. Stimularea zonei declanseaza organismul sa reprogrameze si sa readuca zona la starea in care a avut loc inainte ca trauma sa aiba loc.

La My Elite Cosmetic by Florentina recunoastem distresul psihologic si adesea, stima de sine lenta, care este asociata cu cicatrizarea fetei si a corpului. Suntem experti in furnizarea de consultanta, precum si va prezentam asteptari realiste privind tratamentul.

Cicatrizarea este consecinta inevitabila a deteriorarii pielii. Tratamentul fara vindecare exista in fat, dar nu dupa nastere.

Gradul de cicatrizare si calitatea vindecarii ranilor depinde de o serie de factori. Tipul de piele afecteaza adesea calitatea vindecarii. Tipurile de piele mai Fitz Patrick IV si V au tendinta de a forma cicatrici mai intunecate si sufera de hiperpigmentare post-inflamatorie. Acesti pacienti au de asemenea, o tendinta crescuta de a dezvolta cicatrici hipertrofice (cicatrici ridicate).

Ranile care sunt supuse infectiei sau inflamatiei cronice pot, de asemenea, sa duca la formarea cicatricelor neplacute, in special in conditii cum ar fi acneea. Anumite regiuni ale corpului tind sa scada mai putin si sa se vindece mai repede decât altele. Fata tinde sa se vindece rapid, dar este cea mai vizibila parte a corpului. Cicatricile hipertrofice si cheloide tind sa se dezvolte peste spate, piept si trunchi mai mult decât fata.Cicatricile trebuie sa fie stabile fara nici o dovada de inflamatie sau infectie inainte ca orice tratament sa poata fi eficient in imbunatatirea aspectului lor.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari