FAQ

Intrebari frecvente

Aceasta sectiune raspunde la cateva intrebari frecvente despre machiajul permanent - uneori numit si machiaj semi-permanent. Faceti clic pe intrebarile de mai jos pentru a vedea raspunsul corespunzator.

Nota

Sunteti insarcinata / alaptati?
Aveti pielea intunecata si doriti tratamentul cu buze Gloss and Go™?
Aveti o formula Permanenta pre-existenta care a fost facuta in alta parte?
Suferiti de rani reci?

Daca ati raspuns la "Da" la oricare dintre intrebarile de mai sus, va trebui sa discutati cu un membru al echipei noastre inainte de a va face rezervarea pentru ca ati putea fi contraindicata. inainte de rezervare, trebuie sa fiti constienti de faptul ca nu vom efectua o munca pe care noi o consideram neadecvata sau de a lucra cu clienti ale caror asteptari consideram ca nu le putem gestiona. Unele piei nu vor pastra crispness de hairstroke si unele piei pot necesita mai multe retouches decât altele.

Ati citit Termenii si conditiile noastre?

Toata lumea vrea sa arate cat de bine pot, fireste. Ganditi-va cat de convenabil ar fi sa va bucurati de sprancenele perfect modelate, de ochii frumosi, de frumos si de buzele frumos conturate, fara efortul unor ritualuri de machiaj consumatoare de timp. Toate subtile, moi si perfect in loc fara smudging, fara dezordine, fara probleme.

Cu machiajul permanent aveti increderea ca stiti ca aratati cel mai bine pe care il puteti arata, tot timpul.

Majoritatea oamenilor sunt potriviti pentru o forma de machiaj permanent. La clinica, fie ea insasi Florentina, fie una dintre echipele ei Elite, va explora exact cu dumneavoastra exact tratamentele care va vor potrivi cel mai bine. Aceasta este o consultare unu-la-unu si include o discutie despre visele si asteptarile dvs. si despre orice caracteristici pe care doriti sa le corectati sau sa le echilibrati. Din aceasta discutie, tehnicianul dvs. va va recomanda tratamentele specifice pe care le considera ca vor atinge efectul pe care il doriti si cum poate fi atins.

Machiajul permanent poate dura mai multi ani, dar acest lucru depinde de mai multi factori, inclusiv tipul de piele, expunerea la soare si stilul de viata. Desi trebuie acordata o atentie minima catorva factori, acestia nu trebuie neglijati. La fel ca vopsirea parului, machiajul permanent necesita o revigorare dar mult mai rar.

Recomandam un tratament de reconditionare a culorilor la fiecare douasprezece pana la optsprezece luni pentru a va mentine rezultate perfecte.

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari