Marturii

Trimite un review

Completeaza formularul de mai jos si iti vom publica recenzia in cel mai scurt timp.

Anti-spam code

* Campuri obligatorii.

Crina Tudose

Am aflat pentru prima dată despre acest procedeu , nu știam că putem sa apelam la aceasta tehnică pentru a ne ajusta natural sprâncenele prin micropigmentare. Mulțumită Florentinei care a venit cu un procedeu modern și aparent nou pe piata din România, la ora actuala sunt foarte puține saloane care cunosc aceasta practică, am reușit intr-un mod natural cu aparatura moderna și materiale de înaltă calitate sa obțin efectul de sprancene naturale, frumos arcuite și ajustate conform fizionomiei mele. Mult succes!

Nuta Angela

Super talentata. Eu te-am ales pe tine si nu imi pare rau. Ceea ce faci tu este o arta. Studiile si profesionalismul pe care le ai isi spun cuvantul. Produsele de calitate superioara si cu tehnica ta o recomand cu cea mai mare incredere, multumesc!!!

Valentina Vasilescu

Profesionalism, daruire, pasiune pentru ceea ce realizeaza sunt doar cateva din caracteristicile Florentinei. O persoana deosebita la care voi reveni mereu cu drag! Recomand din suflet si cu toata increderea! Incercati si cu siguranta veti fi cele mai multumite, cu un look schimbat si de invidiat! Multumesc mult!

Gina Bica

Mulțumesc mult! Ești o profesionistă au ieșit super sprincenele. Mi-ai schimbat complet înfățișarea feței. Recomand cu mult drag și altor doamne.

Georgiana Nitoiu Rusa

Recomand cu incredere! Talentata si profesionista. Mi-am facut contur la buze si lip blush! Sunt pe deplin multumita !!!

Adriana Savin

Recomand cu cea mai mare incredere serviciile oferite ! Profesionalismul si talentul Florentinei si-au pus amprenta asupra sprancenelor mele, lasandu-le impecabil conturate in urma interventiei de pigmentare. Am apreciat in primul rand conditiile de igiena de necontestat si ulterior rezultatele. Am ajuns in cabinetul Florentinei dupa ce am vazut rezultatele muncii ei la o prietena, ce a reprezentat cea mai buna carte de vizita. Totul este la superlativ iar rezultatele vorbesc de la sine. Multumesc pentru experienta ! - Beautiful results

Elena Stoichit

Sunt foarte mulțumită de rezultat! Forma sprâncenelor este deosebită. Chiar dacă la baza am avut ceva nu tocmai reușit, ai reușit să corectezi așa încât să fiu super încântată. Locație, atmosfera deosebită. Apreciez că se lucrează cu ustensile de calitate, de unică folosință. Voi reveni cu drag!

Ispas Kristine

Am ales o prima data pe Florentina la recomandarea unei prietene. Micropigmentarea sprancenelor...rezultatul a fost superb. Am continuat cu Florentina ( ochii, buze, tratament vergeturi) datorita profesionalismului, a igienei desavarsite, a grijii si daruirii pentru un aspect natural. Minunat!

Costea Dorina

Am fost la cabinetul Florentinei cu speranța că voi avea în sfârșit sprâncene frumoase. După un tratament agresiv aproape ca am ramas fără ele și rezultatul a fost spectaculos. Sunt mai mult decât mulțumită, sunt pur și simplu fericita! Recomand cu încredere serviciile ei.

Florentina Georgiana

Cand adaugi un strop de dragoste in ceea ce faci si rezultatul este pe masura.....spectaculos!!!Florentina,esti o minunatie de fata!!!

Produse recomandate

Partenerul nostru pentru livrari